Vajda Krisztiánné

Budapest

Foglalkozás(ok): csecsemő és kisgyermeknevelő-gondozó, szülő-csecsemő/kisgyermek konzulens

Székhely / munkahely(ek): Mini-Manó Bölcsőde, Bp., 1083 Baross utca 103.a

 

email(ek): lorinczheni@gmail.com, vajda.krisztianne@bolcsode-bp08.hu
telefon(ok): +36-30-7926591

 

Tevékenységi kör: bölcsődevezető-kisgyermeknevelő, szülő-csecsemő/kisgyermek konzultáció

A szülő-csecsemő konzultáció kerete: magántevékenység

Munka nyelve: magyar

 

Bemutatkozás

Két fiúgyermek édesanyjaként a legfontosabbnak tartom, hogy a gyermekek odaadó, őszinte szeretetben és gondoskodásban nőjenek fel, ez különösen fontos az első életévekben. Gyermekeim között igen nagy a korkülönbség, megtapasztaltam milyen fiatalon és idősebben édesanyává válni.

Bölcsődevezetőként feladatomnak tartom, hogy az intézményen belül az odaadó szertettel való gondoskodást és a családokkal való teljes együttműködést Szolnoki Főiskolán államvizsgát tettem, mint kereskedelmi szakon végzett közgazdász.

Mindig is elhivatottnak éreztem magam a kisgyermeknevelő szakma iránt, így felsőfokú szakképesítést szereztem Sopronban, mint csecsemő- és kisgyermeknevelő, majd az ELTE- TÓK kisgyermeknevelő szakon alapdiplomát szereztem. Szülő- csecsemő /kisgyermek konzulensként 2017-ben végeztem az ELTE-BGGYK-on. Diplomamunkáim központi témája a „gyermekkor a fogyasztói társadalomban”.

A tíz éve tartó szakmai gyakorlatom alatt mindig nagy odafigyeléssel támogattam a családokat szakmai és életvezetési tanácsokkal, segítettem, ha az édesanyák bizonytalannak érezték magukat egy-egy testi, lelki vagy fizikai fejlődéssel kapcsolatos kérdésben.

Egy teljesebb,globálisabb,kibővült szemlélettel szeretném gyakorolni konzulensi munkámat.

Please reload