Törökné Kovács Gabriella

Budapest

Foglalkozás(ok): integrált szülő-csecsemő/kisgyermek konzulens, Gordon Modell szülői eredményesség instruktora, Kincskereső Meseterápiás Módszer szakembere, művelődésszervező-gyermek szabadidőszervező

 

​Székhely / munkahely(ek): Bibe Intuitív Szülő Program, Kovács és Török Petrolgáz Kft.email(ek): gabi.torok@gmail.com

telefon(ok):+36-20-3865451

web: www.lelekmesek.hu, www.intuitivszulo.hu

Tevékenységi kör: szülő-csecsemő konzultáció, szülőket segítő kommunikációs tréning, meseterápia

A szülő-csecsemő konzultáció kerete: magántevékenység

Munka nyelve: magyar

 

Bemutatkozás: Várandósságom során találkoztam először azzal gondolkodással, szakértelemmel, melyeket ma már én is igyekszem továbbadni, és ezzel azoknak a kisgyermekes családoknak segíteni, akik most élik át a koragyermekkor varázsos, de olykor nehéz időszakait. Tanulmányaimat az Államigazgatási Főiskolán, később az Eszterházy Károly főiskola művelődésszervező szakán végeztem, majd 2012-ben a PPKE BTK integrált szülő-csecsemő/kisgyermek konzulens képzésben vettem részt. 2014-ben a Magyar Gordon Iskola Egyesület keretén belül elvégeztem a Gordon modell instruktor képzését, szülők számára tartok kommunikációs tréninget, melynek célja az értő odaforduláson alapuló szülő-gyermek kapcsolat, a tiszta kommunikáció, az elfogadás.
A Kincskereső Meseterápiás Módszerrel 2009 óta dolgozom, a módszert a Wesley János Lelkészképző Főiskolán másoddiplomás képzésben oktatom.

Please reload