Terényi-Szabó Vera

Budapest, Budaörs

Foglalkozás(ok): pszichológus, szociális munkás, szülő-csecsemő/kisgyermek konzulens

Székhely / munkahely(ek): Mamakör Terápiás és Oktató Központ

 

email(ek): terenyi.szabo.vera@gmail.com
telefon(ok): +36-30-538-5112

 

Tevékenységi kör: Mamakör csoportvezető, szülő-csecsemő/kisgyermek konzulens

A szülő-csecsemő konzultáció kerete: magántevékenység

 

Munka nyelve: magyar

 

Bemutatkozás

Sokfélék vagyunk, sokféle érzéssel, gondolattal, múlttal. Ugyanígy különbözőek azok a szálak, amelyek a számunkra fontos emberekhez fűznek bennünket. Magunk alakítjuk kapcsolatainkat, s azok formálnak bennünket. Így van ez akkor is, amikor életünk egyik legmeghatározóbb határkövéhez érve szülővé válunk.Legfontosabb útjaink a gyermekeinkhez vezetnek, mégsem mindig egyszerű rátalálnunk, hiszen nincs kikövezve, megvilágítva, jelzőtáblákkal egyértelműen kijelölve. Sokszor vargabetűkkel, zsákutcákkal szegélyezett vagy nehezen járható terepen haladunk, s a megfelelő ösvényeket magunk fedezzük fel időről-időre. Előfordul, hogy útközben megrekedünk, nem találjuk saját erőforrásainkat, eszköztelennek, tehetetlennek érezzük magunkat. Ebben a helyzetben tudok segítő kezet nyújtani.

Nem jelölöm ki az utat, nem mutatom meg, merre kell menned. Melletted, mellettetek haladok, figyelek, támogatlak és együtt megkeressük a tartalékaitokat. Segítek, hogy megtalálhasd a gyermekedhez vezető ösvényt−azt, ami csak a tiéd, a tiétek, ami lehet nehéz, küzdelmes, a megérkezés azonban mindig felemelő.

 

2014-ben végeztem a Pázmány Péter Katolikus Egyetem integrált szülő-csecsemő konzulens szakán. Budán a MOM mellett és Budaörsön tartok konzultációkat.

Please reload