Szabóné Harangozó Andrea

Csongrád

Foglalkozás(ok): gyógypedagógus-logopédus, tanácsadó szakpszichológus, szülő-csecsemő/kisgyermek konzulens

Székhely / munkahely(ek): CSMPSZ Csongrádi Tagintézménye 6640 Csongrád Szent György u. 1.

 

email(ek): harangozoa68@gmail.com
telefon(ok): +36-20-4923991

 

Tevékenységi kör: szülő-csecsemő/kisgyermek konzultáció, pszichológiai tanácsadás

A szülő-csecsemő konzultáció kerete: magántevékenység és államilag finanszírozott (pedagógiai szakszolgálatnál) Csongrád és térségében 

 

Munka nyelve: magyar

 

Bemutatkozás: 1992-ben végeztem a Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Tanárképző Főiskola oligofrénpedagógia-logopédia szakán. 2002-ben felvételt nyertem a Szegedi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar pszichológia szakára, majd 2009-ben az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Karán egyetemi szakvizsgát tettem, és tanácsadó szakpszichológus krízis-tanácsadás specializációval szakirányú szakképzettséget szereztem. 
A családoknak nyújtandó minél hatékonyabb segítség érdekében 2008-tól részt vettem a Magyar Családterápiás Egyesület családterápiás képzésén. 2016-ban a Semmelweis Egyetem „Integrált szülő-csecsemő/kisgyermek konzultáció” képzését végeztem el.
Elsősorban abban szeretném segíteni a családokat, hogy mozgósítani tudják saját erőforrásaikat és a rendelkezésre álló lehetőségek ismeretében maguk találjanak megoldást a megváltozott helyzetből adódó problémákra. Csak az elfogadó légkörben alakulhatnak ki azok a kapcsolatok, a megfelelő érzelmi odafordulás, melyek szükségesek a csecsemő fejlődéséhez.

Please reload