Scheuring Noémi Gabriella, Dr.

Budapest

Foglalkozás(ok): csecsemő- és gyermekgyógyász szakorvos, neonatológus, szülő-csecsemő/kisgyermek konzulens

Székhely / munkahely(ek): Heim Pál Gyermekkórház Bel- és Tüdőgyógyászati Osztály, Koragyermekkori Evés-alvászavar Ambulancia, Madarász utcai telephely

 

email(ek): scheuringn@heimpalkorhaz.hu
telefon(ok): +36-1-4599100/1155.m.
web: www.heimpalkorhaz.hu

 

Tevékenységi kör: csecsemő-gyermekgyógyászat

A szülő-csecsemő konzultáció kerete: A Heim Pál Gyermekkórház Gyermek Bel- és Tüdőgyógyászati Osztálya, valamint a Koragyermekkori Evés-alvászavar Ambulancia.

 

Munka nyelve: magyar

 

Bemutatkozás: Csecsemő-gyermekgyógyász és neonatológus szakorvosként a Heim Pál Gyermekkórház Belgyógyászati Osztályán dolgozom főorvosként, valamint a Madarász utcai telephelyünkön kialakított Koragyermekkori Evés-alvászavar Ambulancia vezető főorvosa vagyok. Szülő-csecsemő/kisded konzulensi képzettségemet 2012-ben szereztem meg a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészettudományi Kar (Hédervári-Heller és Németh) szakirányú továbbképzési szakán. Gyermekgyógyászati tevékenységemet a differenciáldiagnosztikai és terápiás kérdésekben a koragyermekkori pszichoszomatikában szerzett ismeretek nagyban segítik. Az osztályos és ambulanciás tevékenységünkről több hazai és nemzetközi konferencián is beszámoltunk poszterekkel és előadásokkal. 2014-től a World Association for Infant Mental Health tagja vagyok.

Please reload