Prónay Beáta

Budapest

Foglalkozás(ok): gyógypedagógus-pszichológus, szülő-csecsemő/kisgyermek konzulens

Székhely / munkahely(ek): ELTE BGGYK Gyógypedagógiai Pszichológiai Intézet, Budapest

 

email(ek): beata.pronay@barczi.elte.hu (BGGYK oktatási ügyekben), pronaybea@gmail.com (konzultációhoz)
 

Tevékenységi kör: főiskolai docens, oktatás, tananyagfejlesztés, kutatás, fogyatékossággal élő szülők és vagy gyermekek konzultációja

A szülő-csecsemő konzultáció kerete: jelenleg csak fogyatékossággal élő szülőkkel és gyermekekkel folytat konzultációt

 

Munka nyelve: magyar (szükség esetén - angol)

 

BemutatkozásGyógypedagógus – pszichológusként dolgozom az ELTE BGGYK-án a Gyógypedagógiai Pszichológiai Intézet munkatársaként. Szakterületem a látássérülés. Látássérült személyekkel a teljes életkori spektrumban foglalkozom. Az ISZCSK képzésben az első évfolyamon végeztem 2010-ben. Végzésem óta az ISZCSK elkötelezett híve vagyok. Támogatom a szakmai csoporttá szerveződést, a szakmai fejlődést a legjobb tudásom szerint. Az ELTE BGGY Karon folyó ISZCSK képzés szakfelelőse vagyok. Nagyon örülök, hogy Karunk befogadta a diplomát adó gyógypedagógiai továbbképzések körébe az ISZCSK-t. Remélem, hogy a jövőben egyre több gyógypedagógus kolléga szeretné megtanulni és hétköznapi munkájával ötvözni az ISZCSK szemléletét és szakmai ismeretbázisát. Bízom benne, hogy az ISZCSK ismertsége általánossá válik és szakmai hálózattá növi ki magát.

Fogyatékossággal élő szülőket és gyermekeket jelenleg is fogadok konzultációra, de időhiány miatt jelenleg szélesebb körben nem tudok konzultációt vállalni.

Please reload