Muza Judit

Nyíregyháza

Foglalkozás(ok): csecsemő- és kisgyermeknevelő-gondozó, szülő-csecsemő/kisgyermek konzulens

Székhely / munkahely(ek): Nyíregyháza, házi gyermeknevelő

 

email(ek): muzajudit@gmail.com
telefon(ok): +36-
30-325-9378

Tevékenységi kör: szülő-csecsemő konzultációs alkalmak tartása klubok, nonprofit szervezetek keretén belül

A szülő-csecsemő konzultáció kerete: magántevékenység (azon dolgozunk, hogy intézményes keretek között is igénybe vehető legyen)

 

Munka nyelve: magyar, román

Bemutatkozás: A Nyíregyházi Főiskolán szereztem csecsemő- és kisgyermekgondozó-nevelői diplomát, majd a szakmai kompetenciám bővítése érdekében jelentkeztem a Semmelweis Egyetem Mentálhigiéné Intézete által meghirdetett szakra, ahol 2018-ban szereztem szülő-csecsemő konzulensi végzettséget.
Több mint 10 éve foglalkozom kisgyermekekkel, de ha a két saját gyermekem nevelését is beszámítom, közel 30 éves tapasztalattal rendelkezem e téren. Gyermeknevelői pályámat bölcsődékben kezdtem, de már 5 éve – felkérésre – házi gyermeknevelőként dolgozom. 
A szülőkkel való napi kapcsolat a bölcsődei munkánk része volt, de konzulensként lehetőségünk van arra, hogy az anyát támogassuk és megerősítsük anyai szerepében, amelynek egy harmonikus anya-gyerek kapcsolat lesz az eredménye.
Céljaim közé tartozik, hogy a nevelőszülői hálózatban is elérhetővé váljon a konzultáció. Az örökbefogadó szülőknek is nagy szüksége lenne rá a gyerekkel való jó összekapcsolódás érdekében.

Az alábbi esetekben a megadott elérhetőségeken fordulhat hozzám bizalommal:
-    csecsemőkori etetési-altatási nehézségek, krónikus sírás
-    bölcsődébe való beszoktatás nehézségei
-    kisgyermekkori viselkedésgondok (dac, testvérféltékenység, agresszió stb.)
 

Please reload