Erdélyiné Kedves Ágota

Göd

Foglalkozás(ok): bölcsész/nyelvtanár (olasz-német), szülő-csecsemő/kisgyermek konzulens

 

Székhely / munkahely(ek): egyéni vállalkozó - elsősorban Göd, Vác, Dunakeszi környéke és Újpest

 

email(ek): kedves.agota@gmail.com
telefon(ok): +36-30-2137092

 

Tevékenységi kör: szülő-csecsemő/kisgyermek konzultáció

 

A szülő-csecsemő konzultáció kerete: magántevékenység, részben az Átjáró Mentálhigiénés Alapítvány munkatársaként, ill. januártól az újpesti Rózsaliget és Homoktövis Bölcsődében, önkormányzati finanszírozással

 

Munka nyelve: magyar, német

 

BemutatkozásEredetileg olasz és német bölcsész/nyelvtanár a végzettségem. Évekig főállású anyaként neveltem öt gyermekünket, emellett otthon fogadtam tanítványokat. A nyelveket és tanítást is nagyon szeretem, de az évek során világos lett számomra, hogy leginkább a várandósság-szülés és a kisgyermekes időszak áll közel hozzám, az a korai időszak, amelynek alakulása az egész életútra döntő hatással lehet. Ehhez találtam meg a legkisebbünk óvódába kerülése körül az iszcsk szakirányú továbbképzését, melyet 2015-2017. között végeztem el az ELTE BGGYK-án.

Munkámat a képzésen elsajátított tudásomon kívül saját megélt anyai tapasztalataim segítik.Szakemberként fontosnak tartom a folyamatos tanulást, tapasztalataink rendszeres megosztását, ill. az önismeretben való haladást.

Kulcsszavam a kapcsolat:a másikat elfogadó, empatikus kapcsolat „gyógyít”, ebben tud a személyiség kibontakozni, növekedni. Magam is erre törekszem mind a magánéletemben, mind a családokkal való munkámban. Örömmel tölt el, hogy konzulensként támogathatom a  jó szülő-gyermek kapcsolatot, amely a gyermek optimális értelmi-érzelmi fejlődésének alapja.

Elsősorban Göd, Dunakeszi, Vác környékén dolgozom vállalkozóként és egy váci mentálhigiénés alapítvány munkatársaként, több helyszínen, ill. szükség szerint akár a családok otthonában. A tervek szerint januártól két újpesti bölcsődében is fogadom a hozzám fordulókat.

Please reload